Een internationaal bedrijf, vanbinnen én vanbuiten

Arunima Verma

“Wat ik fijn vind aan Ordina, is de internationale uitstraling van het bedrijf”, legt Arunima uit. “Dat bedoel ik op twee manieren: Ordina is erg zichtbaar in veel landen door onze sterke aanwezigheid op online platformen zoals Facebook, LinkedIn, Wikipedia, … Daarnaast is Ordina zelf ook een internationaal bedrijf met werknemers uit heel diverse landen en culturen. Ik ben trots deel uit te maken van zo’n organisatie.”

Arunima’s carrièrepad verliep niet steeds van een leien dakje, maar de steun van haar business unit manager heeft een groot verschil gemaakt. “De opdracht waarop ik zou werken, werd op het allerlaatste moment naar een andere divisie binnen de Europese Commissie doorgeschoven, waardoor ik niet kon starten. Een domper, maar mijn manager was heel behulpzaam en ging tot het uiterste om een nieuw project voor me te zoeken. In tussentijd ging ik af en toe naar Mechelen voor extra opleidingen en lessen. Onlangs ging mijn huidige project van start, dus alles is goed gekomen.”

Nu Arunima’s carrière terug op de rails staat, is ze enthousiast om verder te groeien in haar job. “Iedereen bij Ordina stimuleert elkaar om bij te leren. Een tijd terug stootte ik op een complex probleem in Java. Ik vond niet meteen een oplossing, noch online, noch in de bibliotheek, maar met wat hulp van mijn collega’s kon ik de puzzel uiteindelijk oplossen. Samen met mijn manager bekijk ik ook regelmatig waar ik wil staan over een aantal jaar. Zo zitten we op één lijn, en kan ze me helpen in de juiste richting te evolueren.”

Puzzelfanaat Arunima Verma (29) is als Java consultant aan de slag bij Ordina. Ze werkt er op een project voor de Europese Commissie. Samen met haar collega’s ontwikkelt ze een medische applicatie, die de validatie van medische toestellen stroomlijnt. Arunima heeft ervaring met middleware en front-end development, en combineert die twee skills naadloos in haar dagelijks werk.