Een jong, groeiend en dynamisch team: da’s onbetaalbaar

Tom Cuypers

Het privacy- en security-team verzorgt audits en bereidt bedrijven voor op de invoering van de General Data Privacy Regulation (GDPR) in mei 2018. De unit fungeert ook als hotline: organisaties kunnen met gerichte vragen bij Tom en zijn collega’s terecht, die dan ad hoc een oplossing uittekenen. Tom: “Mijn sterkte is om klanten die niet per se technisch aangelegd zijn, zoals CEO’s, te overtuigen van de meerwaarde van ons werk. Ik leg de link tussen concrete tools en hun impact op organisaties als geheel.”

Voor Tom is afwisseling cruciaal, en daar is bij Ordina geen gebrek aan. Tom: “Als consultant ben ik bij veel verschillende organisaties aan de slag: telecomspelers, biomedische bedrijven, overheidsinstanties, banken … Telkens opnieuw ga ik de uitdaging aan om de industrie en de collega’s ter plekke te leren kennen.” Maar ook Toms vaste collega’s bij Ordina dragen bij aan de charme van zijn job: “Ik werk in een heel jong team dat sterk groeit. Toen ik een jaar geleden begon, waren we met 4. Intussen zijn we met 14! Dat maakt de sfeer hier erg dynamisch.”

Tom: “Het enthousiasme en de motivatie van mijn collega’s zijn onbetaalbaar. Velen komen recht van de schoolbanken, maar hebben toch al een indrukwekkende kennis en goede competenties. En vragen staat vrij in ons team. Daardoor leert iedereen op korte tijd veel bij, en slagen we erin onze klanten steeds beter te bedienen.”

Maak kennis met Tom Cuypers, 29-jarige gadgetfreak. Als senior privacy consultant is zijn takenpakket erg breed: offertes uitschrijven, innovatieve oplossingen implementeren, en het privacy- en security-team mee aansturen.